С един прост жест в правилната посока.

Опционалната навигационна система "Discover Pro" е инфотеймънт система за особено взискателните. Чрез иновативното управление с жестове разглеждате удобно главното меню или сменяте само с едно движение на ръката между радиостанциите или между песните.

Системата притежава голям TFT сензорен дисплей с диагонал 23,4 см (9,2 цола) за отлично представяне на карти в 3D формат и предлага превъзходни възможности за свързване благодарение на USB интерфейс, два слота за SD карта и Bluetooth. Освен това разполага с CD устройство, което може да възпроизвежда MP3 и WMA файлове, както и FM радио и осем високоговорителя.

Допълнителни акценти: гласовото управление реагира при назоваване на имена на населени места или улици и изчислява маршрута след указание. Провеждането на телефонни разговори е по-лесно благодарение на Bluetooth технологията. Като чудесен завършек вградената Flash памет разполага с повече от достатъчно място, за да съхрани безплатните актуализации на навигационния софтуер за период от пет години.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип