Мислете за околната среда и стигнете по-далеч.

Вие сами можете да се погрижите комбинираният пробег (съгласно WLTP) от максимално 231 км* на Вашия e-Golf да не остане само теоретична стойност. Разполагате с два различни профила на шофиране, чрез които можете да въздействате непосредствено на пробега, ускорението и максималната скорост на движение на Вашия e-Golf.

В режим ECO+ най-лесно можете да постигнете максималния комбиниран пробег (съгласно WLTP) от 231 км*. Режимът ECO е правилният избор за водачи, които ценят пъргавостта и комфорта. При съответното ниво на заряд на акумулаторната батерия и в двата профила са възможни по-високи скорости, например при изпреварване или краткосрочно ускорение.

*От 1-ви септември 2017 г. определени категории нови автомобили се одобряват съгласно WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) – международен хармонизиран метод на изпитване за леки и лекотоварни автомобили за по-реално измерване на разхода на гориво и CO₂ емисиите. От 1-ви септември 2018 г. WLTP замени „Новия европейски цикъл на движение“ (NEDC). Поради факта, че условията на изпитване са по-близки до реалните, стойностите за разход на гориво и CO₂ емисии измерени съгласно WLTP в повечето случаи са по-високи от тези, измерени съгласно NEDC. През периода на преход към WLTP остава законово задължение за посочване на преизчислените стойности съгласно NEDC. Когато се отнася до нови автомобили, одобрени по категория съгласно WLTP, стойностите съгласно NEDC се извеждат посредством преизчисляване. Определени данъци и други обвързани с автомобила такси, които зависят от CO₂ стойностите, се изчисляват въз основа на преизчислените CO₂ стойностите съгласно NEDC. Подробна информация ще откриете на адрес www.volkswagen.at/wltp или ще получите при всеки оторизиран дилър.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип