Ограничете изхвърлянето на CO₂ емисии, а не Вашата мобилност.

Кой не си мечтае за чист въздух в градовете ни? e-Golf може да зарадва и Вашите съграждани. Когато закупите Golf с електрическо задвижване, Вие допринасяте за намаляване на CO₂ емисиите във въздуха - особено, ако използвате електричество, произведено от възобновяеми източници. Този иновативен автомобил се нуждае средно на 100 км само от 13,2 (16 цола) - 14,1 (17 цола) кВт/100 км*. Междувременно все повече се говори за шумово замърсяване. И за този проблем тихият, но мощен електромотор е решение, отговарящо на времето.

*От 1-ви септември 2017 г. определени категории нови автомобили се одобряват съгласно WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) – международен хармонизиран метод на изпитване за леки и лекотоварни автомобили за по-реално измерване на разхода на гориво и CO₂ емисиите. От 1-ви септември 2018 г. WLTP замени „Новия европейски цикъл на движение“ (NEDC). Поради факта, че условията на изпитване са по-близки до реалните, стойностите за разход на гориво и CO₂ емисии измерени съгласно WLTP в повечето случаи са по-високи от тези, измерени съгласно NEDC. През периода на преход към WLTP остава законово задължение за посочване на преизчислените стойности съгласно NEDC. Когато се отнася до нови автомобили, одобрени по категория съгласно WLTP, стойностите съгласно NEDC се извеждат посредством преизчисляване. Определени данъци и други обвързани с автомобила такси, които зависят от CO₂ стойностите, се изчисляват въз основа на преизчислените CO₂ стойностите съгласно NEDC. Подробна информация ще откриете на адрес www.volkswagen.at/wltp или ще получите при всеки оторизиран дилър.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип