Насладете се на съвременен дизайн с интуитивно управление.

Вътрешното пространство на e-Golf определя акценти, специфични за е-автомобилите, заради разпознаваемия си дизайн: със сини декоративни шевове на волана и скоростния лост. Кожа с висококачествена обработка обгръща волана и скоростния лост.

Специално подбрана за e-Golf е и серийната навигационна система "Discover Pro", която притежава множество иновативни екстри. Сензорният цветен дисплей с диагонал 23,4 см (9,2 цола) предлага всеобхватен изглед на важната информация като например пробег, разход на енергия или статистика на рекуперацията. Мултифункционалният централен дисплей "Premium" и приборът за измерване на енергията също Ви помагат да държите важни за автомобила данни винаги под око.

И не на последно място - осветената в синьо декоративна рамка и прагове на вратите при опционалното амбиентно осветление придават футуристична атмосфера, докато се носите безшумно в своя e-Golf по нощните улици.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип