Ето колко е просто да заредите Вашия е-Golf.

Толкова многостранни, колкото самия e-Golf, са възможностите за зареждане на вградената литиево-йонна акумулаторна батерия. Ако желаете да заредите до 100 процента Вашия e-Golf от обикновен домакински контакт, ще са необходими 17 часа време за зареждане. Чрез инсталирането на опционално предлаганата Wallbox за променлив ток на сградна инсталация с мин. 32A ще си осигурите по-висока мощност на зареждане, която отговаря на обществените зарядни станции с променлив ток. Тогава зареждането ще отнеме само 5 часа и 20 минути. Най-бързо може да приготвите e-Golf за път чрез зареждане на обществена зарядна станция с прав ток, която с опционално предлаганата система за бързо зареждане CCS позволява зареждане до 80 процента само за 45 минути. При многократни цикли на зареждане на системи с прав ток е възможно времето за зареждане да се удължи.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип