Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

ID. Familie

Start Video

Бъдещето се нуждае от нови типове задвижване. Разрастването на градовете, намаляването на фосилните горива и климатичните промени ни поставят пред нови предизвикателства. Електрическата мобилност е един от отговорите на тези предизвикателства.

Автомобилът на бъдещето.

ID. VIZZION има електрическо задвижване и напълно автономно управление.

Тази лимузина от висш клас ни дава възможност да надникнем в бъдещето: ID. VIZZION притежава възможност за напълно автономно управление и се командва с глас или жестове. По този начин този интелигентен автомобил се превръща във Ваш личен шофьор. Максимално свързан с дигиталния свят, ID. VIZZION едновремено с това се обучава в реално време и притежава емпатични качества. Той може да приюти на борда си до седем души, като в зависимост от нуждите им те могат да релаксират, да комуникират помежду си или пък да работят. По този начин концептуалният модел достига завидни висини по отношение на комфорта, сигурността и отношението към околната среда.

Обратно броене към бъдещето.

ID. ще стъпи на пазара през 2020 година като компактен модел с електрическо задвижване.

ID. ще бъде първият компактен модел на Volkswagen, който е базиран на новата модулна платформа за модели с електрифицирано задвижване MEB. Той ще бъде в състояние да изминава до 600 километра с едно зареждане на акумулаторната батерия. С ID. ще се чувствате у дома си дори докато сте на път, което ще бъде възможно благодарение на технологията Home‐Net от Volkswagen, която свързва дома и автомобила Ви в едно цяло. От 2025 година ID. по желание ще може да се придвижва напълно автономно.

 

 

Първият CUV с електрическо задвижване.

Новата студия ID. CROZZ съчетава увереността на SUV с динамиката на Coupé.

Новият ID. CROZZ е комбинация от SUV и Coupé с четири врати, която е допълнително подобрена в посока на серийно производство. Благодарение на широкия си преден капак, ясно дефинираните калници и боядисаната в блестящо черно площ на покрива ID. CROZZ изглежда мощен и мускулест.

Интериорът също е доусъвършенстван - той е от типа Open Space с много свободно пространство и гъвкава концепция на седалките. ID. CROZZ няма средни колони на покрива, поради което авангардните врати се отварят широко и правят безпроблемно превозването на големи товари, например велосипеди.
 
Новата, разработена от Volkswagen климатична инсталация CleanAir се грижи за наличието на винаги чист въздух в купето. Специално меню информира както за чистотата на въздуха в интериора, така и за работата на системата. Освен това доусъвършенстваният ID. CROZZ разполага и с нов гласов асистент, който позволява отвараяне и затваряне на вратите с гласова команда. Също с гласова команда се активира и деактивира и изцяло автономния режим на движение на системата "ID. Pilot".

Новият ID. CROZZ е един динамичен, авангарден и екологичен универсален талант, чието електрическо задвижване на четирите колела 4MOTION впечатлява както при лошо време, така и извън асфалтовите пътища. Всеки от двата моста се задвижва от по един електрически двигател, а свъзването между двата моста се осъществява от електрически карданен вал. Пробегът с едно зареждане на разполагащия с 225 kW системна мощност SUV възлиза на 500 километра (NEDC**).

С помощта на интегрираната в средата на каросерията на акумулаторна батерия, както и на разположените отпреди и отзад задвижващи агрегати, ID. CROZZ постига идеално разпределение на теглото. Така показателите на ID. CROZZ по отношение на управляемостта са на равнището на Golf GTI (Golf GTI: разход на гориво, л/100 км: в града 8,2 - 7,8 / извън града 5,5 - 5,3 / комбиниран 6,4 - 6,3; комбинирани емисии CO₂, г/км: 148 - 145).  Сериозен принос за тези постижения имат и адаптивните амортисьори, предното окачване тип Макферсън и изцяло новия заден мост с многозвенно окачване.

Bulli от бъдещето се движи сам.

ID. Buzz e първият в света мултифункционален електрически ван с режим за напълно автономно придвижване.

Благодарение на електрическото задвижване, той е истинско пространствено чудо с до 8 места и две отделения за багаж. Вместо светлини, той има светодиодни "очи": отваря ги, за да потегли. Ако иска да завие, светлините поглеждат в съответната посока. Ако забележи хора в близост до пътя, той ги поглежда. Електрическият му пробег е 600 км. (NEDC**). Зареждането се извършва индуктивно или чрез зарядна станция. След 30 мин 80% от капацитета е запълнен със мощност на зареждане от 150 kW (DC).

ID. Buzz разполага с до 8 места и две отделения за багаж - едно отпред и едно отзад. Воланът е напълно преосмислен. Вместо да е оборудван с копчета, интериорът има тъч екрани с капацитивни панели.

Бъдещият ID е навигиран. Посоката на навигационната система се проектира виртуално от 7 до 15 метра пред автомобила.

Ihre nächsten Schritte