Меню
Затваряне на менюто
Затвори

e-услуги.
Към Вашите услуги.

Ние предлагаме ефективен и богат набор от услуги, които допълнително улесняват всекидневието Ви с Вашия електромобил и Ви подпомагат в различни ситуации.

Ето как отново да заредите батерията.

Зареждайте своя електромобил с помощта на Wallbox, домакински контакт или станция за бързо зареждане.

Контакт

Зареждане у дома: електромобилите могат да се зареждат във всеки нормален, технически изправен и надлежно монтиран контакт.

Уолбокс

Високоефективен електрически контакт у дома: с използването на Wallbox зареждането е значително по-интензивно, а времето за зареждане на автомобила са съкращава

Станция за зареждане с променлив ток

Разбира се, на път също има множество възможности да заредите своя електромобил. За целта разполагате със собствен кабел за обществените станции с променлив ток, където зареждането става особено бързо.

Станция за зареждане с прав ток

На така наречените CCS зарядни станции (съкратено от Combined Charging System) можете да зареждате с прав ток. Тъй като правият ток е значително по-силен, тук времето за зареждане на акумулаторната батерия е значително по-кратко.

Достъпна мобилност без проблеми

за електромобилите на Volkswagen

Какво се случва всъщност, когато Ви се наложи да изминете с новия e-Golf повече от 300 километра? Това изобщо не представлява проблем, защото дори когато пътуванията са на разстояния, които надвишават електрическия пробег на e-Golf, не бива да се лишавате от така необходимата Ви гъвкавост. Така можете да наемете безплатно автомобил с конвенционално задвижване като заместваща мобилност на специални условия − в Австрия при лизингово финансиране чрез Porsche Bank за до 30 дни − при нашия партньор Europcar. Повече информация ще получите при Вашия VW e-партньор. Важи за частни и корпоративни клиенти. Без клиенти с автопаркове и ведомства.

Свързани. С Car‐Net.

Бъдете по-добре информирани и пътувайте по-спокойно.

App‐Connect.

App-Connect предлага три иновативни технологии, благодарение на които можете да управлявате приложения от смартфона си директно през сензорния екран на инфотейнмънт системата.

“Guide & Inform“.

Търсете интересни дестинации в близост до Вас и получавайте най-актуалните данни за трафика директно от мрежата.

“Security & Service“.

Планиране на посещение в сервиз, автоматично повикване на помощ при произшествие, обаждане на пътна помощ или Online алармена система: Вашите лични асистенти Ви помагат в най-различни ситуации.

e-Remote.

Предлага Ви удобен достъп до множество полезни функции на Вашия е-модел. Става лесно от компютър, а благодарение на Car-Net App и от Вашия смартфон.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип