Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Електрическата мобилност във всекидневието

Ето колко нормално може да изглежда бъдещето: електрическата мобилност във всекидневен тест.

Какво е нещото, което кара хората да бъдат очаровани от идеята за електрическа мобилност? И какви са най-големите реални предимства за водачите на електромобили? Например, несравнимото усещане при шофиране и безшумното придвижване. Така казват участниците в нашите пробни шофирания, които имаха възможността да седнат зад волана на нашите електрически и хибридни автомобили. Всъщност те имат още много за казване. Най-добре е да прочетете сами.

За Клеър Еверт той е най-големият: малкият e-up!

Клеър Еверт още от пръв поглед се влюбва в този "малък и сладък дребосък", тъй като той предлага всичко, от което тя се нуждае. Тя използва своя e-up! всекидневно - за пазаруване, когато работи и има доставки за клиенти, както и през свободното си време.

Електричеството носи спокойствие: Майкъл Креполд дори изключва радиото в e-Golf.

Майкъл Креполд изминава по 120 километра всеки ден със своя e-Golf по пътя до работа и обратно. Фактът, че той може да го зарежда напълно безплатно, е сериозен плюс за него. e-Golf е чудесно попадение за него и за семейството му: автомобилът предлага място за всички и всичко - с привичния за един Golf комфорт.

Успява да впечатли дори цели семейства: малкият
e-up!

За семейство Кейвман едно от най-важните неща е да бъдат независими. Неслучайно семейството дори разполага със собствена фотоволтаична система, от която идва електроенергията за техния e-up!. От мама Бианка до сина Лука - всички са очаровани от безшумния и спокоен начин, по който се придвижва техния автомобил.

Цяла фирма в електрически режим - и в Passat GTE.

Освен спокойствието в електрически режим, д-р Алфонс Рьоркол е изключително впечатлен и от ефективността на своя Passat GTE. Той използва автомобила си за служебни цели и с готовност го споделя със своите служители, които също са очаровани от вътрешния простор и хармоничното усещане при шофиране.

Пълен заряд за e-Golf: Александер Вебер и неговото семейство се наслаждават на всеки ден.

За Александер Вебер три са най-важните качества за един семеен автомобил: голям товарен обем, изобилие от вътрешен простор и много място както за него и жена му на първия ред седалки, така и за децата на задните места. Той високо оценява факта, че e-Golf предлага всичко това накуп. А обстоятелството, че e-Golf (разход на електроенергия, kWh/100 км: комбиниран 12,7; комбинирани емисии CO₂, г/км: 0; клас на ефективност: A+) може лесно и изгодно да бъде зареждан през нощта, за да бъде готов за работа на сутринта, го радва още повече.

Защо в Норвегия шофират на ток.

Наистина ли електрическата мобилност е толкова сложна, колкото някои твърдят? Нека погледнем към Норвегия, където условията на пръв поглед всъщност са доста неблагоприятни: големи разстояния, малко жители, ниски температури. И въпреки това там има най-много електромобили в Европа. Как се случва това? Нека да попитаме самите норвежци!

Лошо време? В Норвегия няма такова нещо.

Томас най-често е навън. Независимо от времето: той постоянно използва автомобила си, за да изпълнява различни спортни активности на открито, или пък за приятни излети сред природата със своето семейство.

Живот между птицефермата и изкуството.

Застрахователният агент Кристиан има много хобита: той обича своите пилета, обича да рисува, а също така и обича и своя e-Golf, който му помага да съчетава любимите си занимания.

Семейство в отлична форма.

Лена е голям почитател на фитнеса и се чувства в отлична форма с e-Golf. Любимото й време в автомобила е когато кара своята дъщеря към различни танцови турнири.

От звукозаписното студио до космоса и обратно.

Понякога музикантът Гинге си търси причини просто да покара своя e-Golf. Най-често пътят му го отвежда директно в космоса.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип