Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Crozz. Готов, когато и ти си готов.

Ако можеше да откриеш мобилността отново, как щеше да изглежда тя?

Ние вече имаме визия, която буквално ще наелектризира ежедневието Ви. Електромобил, който ще направи живота ти по-добър. Толкова интелигентен, че може да те разбере. Във всяка дума. И толкова добре свързан, че ще го чувствате по-близо до Вас от когато и да било преди. Изпълнен с технологии, които те движат напред. Всичко това дава нов смисъл на думата свобода и те вдъхновява, да откриваш неизвестното.

Нашата идея е да създадем електромобил за всеки. И тъй като всеки човек е различен и има различни желания, вкусове и потребности, ние създадохме перфектни автомобили за всеки един от нас. Всеки един е толкова индивидуален, че да ви подхожда идеално. И на Вашето семейство. И на вашата работа. Като концептуалния ID. Crozz, например - модерният кросоувър, който съчетава силните страни на SUV с елегантността на спортните купета. Всъщност това го прави доста практичен, защото се чувства като у дома си както в града, така и по пътищата сред природата. Точно като теб. ID. Crozz разкрива нов свят на възможности без никакви проблеми. И захранва само от електричество.

Начало на видеото

С ID. Crozz разполагате със свободата да правите това, което е наистина важно за Вас. Без значение, накъде ще поемете. Затова автономният му пробег е достатъчно дълъг, за да гарантира, че за Вас няма твърде отдалечена цел. Оставете от градското ежедневие зад гърба си и се впуснете в откривателско пътешествие. Просторният интериор е проектиран така, че да се почувствате като у дома си - гъвкав и с много пространство. Има толкова много място, че можете да вземете със себе си и любимия велосипед. Както и целия багаж, от който се нуждаете за почивката. Авангардните технологии Ви осигурява чист и свеж въздух. Вътре и навън. С електрическото задвижване без емисии моделът е достатъчно тих, за да можете да се насладите на природата с всичките си сетива - от горските пътеки до високите планински проходи. Благодарение на динамичната система за двойно предаване вече можете да изследвате места, където никога преди не сте били. ID. Crozz е винаги готов за приключения. И е толкова импулсивен, колкото и самите Вие.

Прототипът на ID. Crozz на Volkswagen олицетворява бъдещето на електрическата мобилност. Изпълнен с иновации, той ви дава възможност да се движите тихо и динамично по завоите на пътя пред Вас. В недалечно бъдеще автомобилът дори ще бъде в състояние да ви закара сам  - ,   където пожелаете  , така че ще можете просто да се отпуснете и да се наслаждавате на гледката. И да, възможно е дори да общувате със свързания с цифровия свят автомобил. Така че, е време да кажете "здравей" на новата си свобода.

Повече пространство за Вашите идеи.

Магическо пространство

ID. Crozz е създаден за да Ви даде повече свобода. И повече свободно пространство. При проектирането на модела работихме усилено, за да отстраним всичко ненужно и излишно - като средните колони на покрива например. Задните седалки и централната конзола също се регулират много лесно. В резултат на всичко това разполагате с повече място за наистина важните за Вас неща. 

Свобода, където и да пътувате.

Задвижване на всички колела

ID. Crozz Ви движи напред. Благодарение на електрическото задвижване на всички колела той може да Ви отведе почти навсякъде, където пожелаете да отидете. Със свръхмодерните технологии скоро ще изминавате до 500 километра с едно зареждане, така че оставете скучното ежедневие зад гърба си и поемете на път - сами или с хората, които обичате най-много. Очаква ви много динамика. И нулеви локални емисии.

Повече време за теб.

Автономно шофиране

Водач или пътник - при ID. Crozz изборът е изцяло Ваш. Достатъчно е само едно докосване на волана и ID. Pilot поема управлението. Разбира се, можете да включите автономния режим и с гласова команда. В режим на автономно движение той управлява волана между другото. Така имате повече свободно пространство за важните неща. Да се насладите на заобикалящата Ви природа или на някоя хубава книга. В момента всичко това звучи като мечта, но несъмнено е нещо, което всеки ще оцени по достойнство.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип