Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Buzz. Навсякъде у дома.

Ние вярваме, че изграждането на бъдещето на мобилността означава електромобилност за всички.

С максимална свобода, ентусиазъм и индивидуалност. Ние създаваме автомобили, които показват ясно какви са хората, които седят зад волана им. И какъв живот водят. Ето защо постоянно работим върху развитието на големи идеи и сложни детайли, които ще направят бъдещето по-добро за всички.

Начало на видеото

ID. Buzz. Моделът, събрал в себе си нашите най-добри идеи. Дава нова представа за това, на което един автомобил е способен днес, в XXI век - смел първооткривател, удобен мобилен дом и неограничено творческо пространство. Стига да пожелаете, ID. Buzz може дори да научи любимите Ви песни и знае най-добре как и с какво да Ви съдейства и подкрепя във вашите пътешествия. Например с гъвкавата концепция на вътрешното пространство и великолепната свобода, която тя осигурява за Вашето семейство и Вашите приключения. Отправете се някъде сред природата и се насладете на нощите под звездите. С помощта на head-up дисплея с разширена реалност (AR), Вие ще откриете с лекота пътя и до най-отдалечените кътчета. Почувствайте вятъра и морския бриз в косите си. Повикайте отдавна изгубени спомени. Нека погледът Ви блесне точно като очите на ID. Buzz, когато вВи приветства с индивидуален поздрав на интелигентните LED фарове.

Volkswagen ID. Buzz е приятел на цялото семейство. И спътник, на който можете да разчитате в стресиращото ежедневие. В края на краищата, електрическият модел е оборудван с всичко необходимо, за да направи живота Ви по-лек и приятен - комфортни възможности от последно поколение, най-новото в областта на интериорния дизайн, както и възможност за напълно автоматизирано управление в недалечно бъдеще. Така водачът става пътник и получавате пълна свобода да правите това, което ви вдъхновява.

Магическо пространство Готов за големите житейски приключения.

За да запазите своята гъвкавост и свобода и във вашия ID. Buzz, ние обърнахме особено внимание на оптималното оползотворяване на пространството. Обширното багажно отделение предлага изобилие от място за големи идеи, а ако пожелаете, можете да освободите още повече пространство за багаж в интериора - необходими са само няколко лесни стъпки благодарение на гъвкавата концепция на седалките. 

AR-Head-up-Display. Високи технологии за първооткриватели.

ID. Buzz е революционен автомобил. Неговият head-up дисплей с разширена реалност (AR) прожектира напътствията на навигационната система директно на пътя отпред. Следвайки стрелките в разширената реалност, можете да достигнете до крайната цел на пътуването без нито за миг да отделите погледа си от пътя.

LED очи. С поглед към същественото.

Вместо да използва класическите кръгли фарове, ID. Buzz се отличава с интелигентни LED "очи", които общуват интерактивно с другите водачи и с пешеходците. Когато искате да завиете например, предните светлини ще се насочат в посоката, в която поемате. А ако ID. Buzz забележи пешеходци или велосипедисти да се движат близо до банкета на пътя, той може да ги "погледне" и да използва леки светлинни сигнали, за да привлече вниманието им. Сериозен поглед напред в бъдещето, нали?

Сензорен панел Преоткриване на колелото.

ID. Buzz е изключително лесен за управление, защото всичко е фокусирано върху водача и позволява интуитивно управление. На арматурното табло няма бутони и превключватели, а благодарение на сензорния панел на волана, едно просто докосване е достатъчно за управление на неговите функции. Само докоснете волана и сте готови за следващото приключение.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип