Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID.R Предизвикателство приетоID

Оставя впечатление.
Без следи.

Volkswagen ID.R стои зад безкомпромисния мощен потенциал на ориентираната към бъдещето електромобилност. Още през 2018 г. състезателният автомобил без вредни емисии успя да изпълни това високо изискване при легендарното планинско състезание Pikes Peak International Hill Climb с ново рекордно време.

Но това не е достатъчно. Сега и най-доброто време на електромобил беше направено на пух и прах на най-взискателната писта в света: Дългата 20,8 километра Нюрбургринг-Нордшлайфе. С време от само 6:05,336 минути шофьорът на Volkswagen Ромейн Дюма подобри най-добрия до тогава Питър Думбрек с 40,56 секунди.

Успехи като този за нас са най-доброто доказателство, че човек може да остави впечатление без да оставя следи. #предизивкателствоприетоID

Срещу времето. За бъдещето.

Най-важната роля на ID.R е не, да чупи рекорди един след друг на най-трудните отсечки на света. Най-голямото предизвикателство е ролята му като пример и Pace Car за едно цяло поколение електрически автомобили.

Конкуренцията и времето преди нея.

Ако искате да чупите рекорди, се нуждаете не само от бърз автомобил. Нужни са идеи, които нарушават традициите. Все отново и отново. Защото във високо динамичната област на електромобилността става въпрос не само за скорост на пътя, а и в развитието. Ето защо всеки километър, който ID.R изминава, също е от полза за всеки друг модел на ID. семейството.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип