Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Volkswagen, just electric. ID.

Това тук става за всички

Време е да преосмислим възгледите си: да дефинираме по нов начин времето и шофирането. Със семейството модели ID. на Volkswagen лишената от локални вредни емисии електрическа мобилност вече е достъпна за всеки. Една нова идея може да промени много неща, но да променим целия свят е възможно само ако всеки от нас стане част от тази идея.

Останете информирани

Бъдете един от първите, които ще шофират и ще се насладят на новия ID.3 1ST.
Научете първи новините и актуалните новости в областта електрическата мобилност и новия ID.3 1ST.

Време е за електромобили за всички

Изцяло електрическото моделно семейство ID. предлага нещо много повече от шофиране изцяло с помощта на електроенергия: ID. е твоето напълно лично пространство на четири колела: автомобил, който ти принадлежи, разбира те, и дори се учи от теб. С ID. новото измерение на изцяло електрическото ускорение може да бъде изживяно от всеки. Бързо зареждащите се акумулаторни батерии с голям пробег от своя страна ще заведат всеки до неговата напълно персонална цел на пътуването.

Електрическата мобилност вече е достъпна

Volkswagen ID. е предназначен за много хора. За милиони хора. Моделното семейство ID.предлага изключително модерни електромобили на цена, съпоставима с тази на сравними модели с двигател с вътрешно горене - защото основополагащите промени могат да се случат само тогава, когато всички получат възможност да бъдат част от тях. 

Нови ширини

С Volkswagen ID. се достигат нови етапи. За всеки от нас. Благодарение на бързозареждащите се акумулатори с пробег до 550 км1 могат да бъдат изминати дори по-дълги разстояния локално без CO2 емисии. Независимо на къде пътувате.

Новата динамика

Никога досега да шофираш устойчиво и опазвайки околната среда не е било толкова вдъхновяващо. Ерата на електрическото ускорение вече започва - без никаква загуба на време за превключване на предавки, нито механично, нито автоматично. А с това електрическо ускорение започва и общият ни път към напълно автономното придвижване.

Още по-добре свързани

Да управляваш ID. е нещо много повече от обикновено шофиране. Интелигентна свързаност и най-модерни технологии те обучават, разговарят с теб и ти помагат за всичко, което изниква пред теб. ID. Volkswagen отваря вратата към една модерна, напълно лишена от локални вредни емисии електрическа мобилност, която дефинира по качествено нов начин връзката между водач и автомобил.

Стил за всеки Lifestyle

Една напълно нова форма на мобилност: Volkswagen ID. представя подходящи типове автомобили за всички потребности. Концепцията на вътрешния обем и интериора е насочена към бъдещето и още отсега показва как мобилността е замислена за изцяло автономното придвижване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип