Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Поглед отблизо до технологиите на бъдещето Електрическа мобилност, пoдложена на изпитание.

Поглед отблизо до технологиите на бъдещето Електрическа мобилност, пoдложена на изпитание.

Какви са реалните предимства на електрическата мобилност? Какво точно в нея впечатлява хората? Безшумното движение или липсата на локални емисии?
В желанието си да получим отговор на тези въпроси предложихме на различни хора да тестват хибриден или електрически модел за известно време. Придружавайки ги, научихме много за практичните качества на електрическата мобилност в ежедневието.

e-up! – изобилие от пространство и динамика.

Търговската специалистка Клер Еверт беше впечатлена от нейния e-up! от самото начало и бе силно изненадана от чудесната му динамика. 32-годишната дама използва e-up! ежедневно - както за лични покупки в свободното време, така и в професионална работа с доставки на клиенти. Динамичният e-up! се оказа чудесно средство за транспорт на метални опаковки със своето съчетание от бързо ускорение и достатъчно пространство за стоката в багажното отделение. За Клер Еверт e-up! е наистина страхотен и приятелите й изглежда са напълно съгласни с нея - "Непрекъснато се срещам с някого, за да му покажа колата. Всички искат веднага да се качат и да я покарат. Чувството зад волана е просто невероятно. Веднага се чувстваш като у дома си!"

Клер Еверт обяснява как нейният e-up! ѝ помага в изпълнението на всички ежедневни задачи.

Всичко е в пробега.

За ежедневно пътуващият Михаел Креполд електромобилността е важна.

Всеки ден 39-годишният Михел пътува 120 километра до работното си място и обратно - удобно и с лекота със своя e-Golf. Електромобилът има подходящ автономен пробег, но може и лесно да се дозареди на път към работата. Електромобилът е отлична инвестиция за семейството, което пътува изключително много както през работната седмица, така в и свободното си време през почивните дни..

Михел Креполд смята, че e-Golf е идеално превозно средство за цялото семейство, което предлага типичния за VW Golf комфорт. "Мисля, че e-Golf е фантастична семейна кола, идеална за малки семейства. Електрическата мобилност е важна за мен, защото това е бъдещето."

Mихел Креполд показва колко лесно е ежедневното пътуване с неговия e-Golf.

Зареждайте у дома и се наслаждавайте на своята независимост.

Семейство Кавеман изживява в пълна степен предимствата на електрическата мобилност.

Те произвеждат електроенергия със своя собствена фотоволтаична система и я използва за зареждане на своя e-up! с модула Wallbox у дома. При избора на фотоволтаична система 50-годишният Инго Кавеман има един основен приоритет - да може самостоятелно да произвежда електричество, с което да зарежда своя e-up!. От една страна тази възможност осигурява на семейството изключителна независимост, от която то вече не желае да се лишава, а от друга допринася за насърчаване на използването на алтернативни енергийни източници.

От тихо и успокояващо чувство на шофиране до темата за защита на околната среда - цялото семейство е убедено за техния удобен, тих e-up!. Преди всичко синът им Лука намира e-up! "за супер готин".

Семейство Кавеман разказва как произвежда собствена електроенергия за зареждане на своя e-up!.

Служебен автомобил с екологично предимство.

Хибрид или електромобил като служебен автомобил?

Според д-р Алфонс Рьоркол е напълно възможно скоро служителите му да използват още хибридни и електрически модели като служебни автомобили. Всички те вече със задоволство и ентусиазъм шофират Passat GTE, като наред с почти безшумното движение ценят в особена степен вътрешния простор на хибридния модел. За изпълнителния директор на компанията, основен аргумент за закупуването на нови хибридни автомобили обаче е намаляването на замърсяването на околната среда. Както и свободата за избор на вида на задвижването - "При хибридите Вие решавате дали да използвате електрически или бензинов двигател."

Използвайки хибриден модел за служебен автомобил, д-р Рьоркол намалява замърсяването на околната среда

e-Golf със своя собствена зарядна станция. Носи напрежение на пътя.

Служителят на пътна помощ Александър Вебер и съпругата му карат e-Golf.

Това, което им харесва най-много в техния електромобил е възможността да го зареждат удобно през нощта вкъщи с модула Wallbox и да започват деня си без никакви отклонения и закъснения по бензиностанциите. Има и друг важен фактор - "Последното нещо, което очаквах, са тези забележително ниски разходи за електроенергия."

Но е-Golf впечатлява семейство Вебер и с още едно качество: той е много тих. Те обичат почти безшумното движение, което създава усещане за полет. Като цяло семейство Вебер е извънредно впечатлено от модела и вярва, че в лицето на e-Golf е намерило идеалния семеен автомобил, който им осигурява чувство на задоволство и безопасност.

Основните аргументи на Александер Вебер в полза на e-Golf? Удобното зареждане вкъщи и намалените разходи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип