Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Модулната E-платформа на задвижване (MEB)

Един модул.Много модели.

Независимо дали градски автомобил, SUV или просторен 7-местен модел, модуларната Е-платформа на задвижването – накратко MEB – ти предлага всичко това, което можеш а очакваш от електрическата мобилност на бъдещето. Защото тази новоразработена платформа за автомобили е предвидена специално за електромобили. Особеното тук е: с MEB възможностите на тази технология могат оптимално да се изчерпат. Можеш да се радваш, защото за теб това означава повече пространство, променливост, пробег, комфорт и динамика. Или просто един нов вид мобилност.

Повече пространство, за да се разгърнете

Volkswagen има съвършено нова концепция за електромобилността. В крайна сметка тя не се нуждае нито от ДВГ или скоростна кутия заедно с тунел за карданния вал или уредба за зареждане и изпускателна система. Истински късмет, както за Вас, така и за нашите инженери и дизайнери. Последствията: Междуосието става по-голямо, надвесите по-къси, а малките електродвигатели са разположени директно на осите. Това изглежда не само динамично, но е и перфектната база за всички автомобили от компактен автомобил до ван. Така ще имате по-голямо усещане за пространство и повече място за Вас, за спътниците Ви и за багажа.

Енергия със система.

Ядрото на ID. семейството е неговата бързозареждаща се батерийна система, която е вградена в пода на автомобила, защитена и незаемаща място. Това понижава центъра на тежестта и осигурява по-добро разпределение на теглото, за да можете да се насладите на особено балансиран и динамичен стил на шофиране. Освен това батерията може да се индивидуализира. Ако заложите напр. по-малка стойност за голям пробег, защото много пътувате из града, е достатъчна малка батерия. Това прави автомобила още по-икономичен. Ако пък се нуждаете от много енергия за дълги разстояния, просто си вземете автомобил с по-голяма батерия.  

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип