Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Модулна архитектура за електрически модели (MEB)

Един модул. Много модели. Независимо дали е градски автомобил, SUV или просторен 7-местен автомобил, модулната архитектура за електрически модели - накратко MEB ви предлага всичко, което можете да очаквате от електрическата мобилност на бъдещето. Защото тази новоразработена платформа е специално проектирана за електрически автомобили. Особеното в следното: с MEB възможностите на тази технология могат да бъдат използвани оптимално. Бъдете спокойни, защото това означава повече пространство, обхват, комфорт и динамика. Или просто нов начин на мобилност.

Повече пространство. По-удобно пътуване.

Volkswagen изцяло преосмисля електромобилността. Вече няма нужда от двигател с вътрешно горене, скоростна кутия, карданен тунел, резервоар или ауспусна система.  Истинско щастие както за вас, така и за нашите инженери и дизайнери. Резултатът: по-голямо междуосие, по-къси надвеси и електрически двигатели намиращи се на самите оси. Не само, че изглежда динамично, но и е идеална база за всички автомобили - от компактни до микробуси. Това дава изцяло ново усещане за пространство - повече такова за вас, вашите пътници и багажа ви.

 

Енергия със система.

Сърцето на  ID. семейството е тяхната система за бързо зареждаща се батерия, която е интегрирана в пода на автомобила по защитен и спестяващ пространство начин. Това снижава центъра на тежестта и осигурява по-добро разпределение на теглото, за да се насладите на особено балансирано и динамично пътуване. В допълнение, батерията може да бъде персонализирана. Например, ако търсите по-голям пробег, защото пътувате много в града, малка батерия е всичко, от което имате нужда. Имате нужда от повече енергия за дълги разстояния? Просто вземете автомобил с по-голяма батерия.

Това също може да ви заинтересува:

По-високо, по-бързо, по-тихо. ID. R Pikes Peak.

Колко далече мога да стигна?

Факти вместо предразсъдъци.

Всички ID. модели с един поглед.

Изпреварил бъдещето. ID. Vizzion.