Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Бъдещето е на прага - новият ID. 3 1ST

Now you can. Новият ID.3 1ST

Революция вместо еволюция.

ID.3 предвещава новата ера на електрическата мобилност. Почувствайте наелектризиращата динамика. Изпитайте новаторския дизайн, съчетан с практичен пробег. Бъдещето е тук. Така че, качвайте се на борда и запазете своя модел ID.3 1ST Специално издание.
Динамика: пълен въртящ момент от място
Пробег: до 420 км (WLTP2) на електричество

Резервирайте сега

Резервирайте един от изключителните модели от  ID.3 1ST Специално издание.

  • Бъдете един от първите, които ще шофират и ще се насладят на новия ID.3 1ST
  • Запазете своя модел от лимитираното специално издание с изключителни дизайнерски елементи
  • Научете първи новините и актуалните новости за електрическата мобилност и новия ID.3 1ST

 Основни акценти на ID.3 1ST Специално издание

Тук можете да намирате актуални акценти, които превръщат ID.3 1ST в интелигентен отговор на предизвикателствата на бъдещето. Интересно ли ви е? Тогава вижте какво може да ви предложи новият ID.3 1ST.

Прогрес чрез устойчиво развитие
(Въртящи) моменти на радост
Безкрайно удоволствие от шофирането
Електрическа мобилност за всички
Стартиране на видеото

Прогрес чрез устойчиво развитие

Нищо не е по-вълнуващо от бъдещето. Новите технологии разкриват пред нас нови възможности, но в същото време ни изправят и пред големи предизвикателства. Ето защо ID.3 1ST е проектиран от самото начало като изцяло електрически. И преди всичко като устойчиво решение за мобилност. Това е нашият първи модел с неутрален климатичен баланс, който следва да премине в ръцете на клиента - чрез последователно снижаване на емисиите на CO2 в цялостната верига на доставки и производство. Неизбежно възникващите емисии на CO2 се компенсират от допълнителни проекти за опазване на климата.

Стартиране на видеото

(Въртящи) моменти на радост

ID.3 1ST предлага уникално, наелектризиращо шофиране - с пълен въртящ момент от самото начало, постоянно динамично ускорение и поведение на пътя, което ускорява пулса на всеки. За да изпитате това чувство, просто трябва да седнете зад волана.

Стартиране на видеото

Безкрайно удоволствие от шофирането

Моделите от специалното издание ID.3 1ST се предлагат с акумулаторна батерия със среден капацитет (58 кВтч, нето). Серийният модел ще се предлага в още два варианта - с малка батерия (45 кВтч, нето) и автономен пробег до 330 км (WLTP2), както и с голяма (77 кВтч, нето) с пробег до 550 км (WLTP2). Така на разположение ще има подходящ модел за почти всяка дестинация.

Стартиране на видеото

Електрическа мобилност за всички

Стандартните ID. модели предлагат новаторска електрическа мобилност с най-съвременна технология. Специалното издание ID.3 1ST с изключителни дизайнерски елементи, по-голяма батерия и по-голям пробег позволява на повече хора да усетят бъдещето на мобилността.

Първи. От пръв поглед.

Още от пръв поглед изключителните детайли на ID.3 1ST показват ясно кой е на първо място - от емблемата 1ST и удивителната стилистика на задната странична колона, през волана с лого 1ST и педалите с дизайн Play & Pause до специалното оформление на началния екран на арматурното табло - това е вашето наистина специално издание.

 

Стартиране на видеото

Резервирайте сега

Резервирайте вашия изключителен модел от специалното издание ID.3 1ST

  • • Бъдете един от първите, които ще шофират и ще се насладят на новия ID.3 1ST
    • Запазете своя модел от лимитираното специално издание с изключителни дизайнерски елементи
    • Научете първи новините и актуалните новости в областта електрическата мобилност и новия ID.3 1ST

Само няколко стъпки ви делят от вашия изключителелен ID.3 1ST Специално издание Моментът настъпи! Сега можете да запазите вашия модел от лимитираното специално издание на изключителния ID.3 1ST. Нещо повече - можете да го карате пред всички останали!

Стъпка 1: Изберете дилърство

Изберете предпочитания от вас Volkswagen дилър, където по-късно можете да поръчате своя модел от специалното издание ID.3 1ST, представяйки кода на Вашата резервация.

Стъпка 2: Влезте или се регистрирайте в carLOG

След като видите кошницата за пазаруване, кликнете върху "Напред към плащане" и ще видите екран за регистриране или влизане в carLOG. Все още не сте регистриран/а в carLOG? Няма проблем, просто кликнете върху "Регистрация" и следвайте инструкциите.

Стъпка 3: Приемете Общите условия / Абонирайте се за ID. Бюлетина

След като влезете в carLOG (или направите нова регистрация), приемете Общите условия и/или се абонирате за нашия ID. Бюлетин, ще бъдете пренасочени към страницата за плащане, като кликнете върху "Напред".

 

Стъпка 4: Плащане на сумата за резервацията и получаване на номер на резервацията

На страницата за плащане може да платите сумата за резервация от 2000 лева и да резервирате вашият ID.3 1ST  Специално издание. Плащането е възможно чрез директен банков превод по сметката на ПОРШЕ БГ ЕООД.

ВАЖНО! Като основание на плащането е задължително да посочите номера на Вашата резервация, който фигурира в имейла с потвърждение на Вашата резервация.

След извършеното плащане ще получите две имейла:

1) Персонален номер на ваучер, с който по-късно можете да поръчате своя ID.3 1ST  Специално издание от избрания от вас Volkswagen дилър.

2) Потвърждение на плащането

 

 

Нашите идеи за вашата мобилност. За да ви улесним още повече в електрическата мобилност на бъдещето, ние събрахме най-добрите предложения за вашия ID.3.

Домашната зарядна станция: вашият Wallbox

Не е ли фантастично да влезете сутрин в напълно заредения си електромобил и да започнете деня, изпълнени с енергия? Ето защо Volkswagen скоро ще предложи "високоенергиен контакт" за вашия дом под формата на модула Wallbox. Веднъж инсталиран, вие можете просто да свържете електромобила към него и да го презаредите за една нощ. Това е още по-удобно от зареждането с гориво. Wallbox ще се предлага в два варианта с различна зарядна мощност.

Това също може да ви заинтересува:

Колко далеч мога да стигна?

Факти вместо предразсъдъци

Визия за настоящето

Готов, когато и ти си готов: ID. Crozz

Нашата визия за елетрическата мобилност: ID. Vizzion

Когато у дома е навсякъде: ID. Buzz

1) Маскиран прототип

2) Прогнозираният автономен пробег съответства на циклите според изискванията на нормата WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) при изпитание на ролков динамометър (не при серийната версия). Продължителността на автономния пробег по WLTP при серийните автомобили може да варира в зависимост от оборудването. Същинският автономен пробег в релни пътни условия варира в зависимост от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на системи за осигуряване на комфорт или на допълнително оборудване, околната температура, броя на пътниците/багажа и релефа на терена. В същото време, в зависимост от индивидуалния профил на употреба, 80% от водачите ще могат да изминават между 230 и 330 километра с варианта с акумулаторна батерия с малък капацитет (45 кВтч, нето), между 300 и 420 км с варианта със средна акумулаторна батерия (58 кВтч, нето) и между 390 и 550 км с варианта с акумулаторна батерия с голям капацитет  (77 кВтч, нето) без необходимост от зареждане.