Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Challenge AcceptID:

ID.R

ID.R: #challengeacceptID

ID.R не само чупи рекорди на най-трудните отсечки на света, но е и Pace Car за ID. семейството и е пример за едно цяло поколение електрически автомобили.

Прави впечатление. Не оставя следи.

 


Volkswagen ID.R е символ на безкомпромисния потенциал на електрическата мобилност на бъдещето. Още през 2018 година състезателният автомобил с нулеви вредни емисии доказа това по време на легендарната планинска надпревара на Пайкс Пийк, като постави нов рекорд.

Но не само това. Сега и най-доброто време на електромобила беше подобрено на най-сложната писта в света: 20.8-километровата Нюрбургринг Нордшлайфе. С време от само 6: 05.336 минути, пилотът на Volkswagen Ромен Дюма подобри времето на Питър Дъмбрек с 40,56 секунди.

Успехи като тези са най-красноречивото доказателство, че можеш да направиш впечатление, без да оставяш следи на пътя. #challengeacceptID

 

Стартиране на видеото

Срещу часовника. За бъдещето.


Най-важната роля на ID.R не е да чупи рекорд след рекорд по най-трудните писти в света. Най-голямото предизвикателство се крие в ролята му на модел за подражание и Pace Car за цяло едно поколение електрически автомобили.

 

Изпреварва конкуренцията. И времето си.

Ако искате да поставяте рекорди, не ви е необходим само бърз автомобил. Имате нужда от идеи, които излизат от рамките на традиционните представи. Отново и отново. За силно динамичната област на електромобилността не става въпрос само за скорост на пътя, но и за развитие. Ето защо всеки километър, изминат с ID.R, е от полза за всеки друг член на ID. семейството.

Колко далеч мога да стигна?

Факти вместо предразсъдъци

Революция вместо еволюция: новият ID.3 1ST

Готов, когато и ти си готов: ID. Crozz

У дома навсякъде: ID. Buzz