Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

ID. Volkswagen

Тук става дума за всичко

Време е да преосмислим възгледите си: да дефинираме по нов начин времето и шофирането. С моделното семейство ID. на Volkswagen лишената от локални вредни емисии електрическа мобилност вече е достъпна за всеки. Една нова идея може да промени много неща, но да променим целия свят е възможно само ако всеки от нас стане част от тази идея.

Резервирай модел от специалната серия ID.3 1ST

  • Стани един от първите, които ще шофират и изживеят новия ID. 1ST
  • Подсигури си специална серия с ексклузивни дизайнерски елементи
  • Получавай първи новини и интересна информация за електрическата мобилност и за ID. 1ST

Време е за електрически автомобили за всеки Изцяло електрическото моделно семейство ID. предлага нещо много повече от шофиране изцяло с помощта на електроенергия: ID. е твоето напълно лично пространство на четири колела: автомобил, който ти принадлежи, разбира те, и дори се учи от теб. С ID. новото измерение на изцяло електрическото ускорение може да бъде изживяно от всеки. Бързо зареждащите се акумулаторни батерии с голям пробег от своя страна ще заведат всеки до неговата напълно персонална цел на пътуването.

Електрическата мобилност вече е достъпна

Volkswagen ID. е предназначен за много хора. За милиони хора. Моделното семейство ID. предлага изключително модерни електромобили на цена, съпоставима с тази на сравними модели с двигател с вътрешно горене - защото основополагащите промени могат да се случат само тогава, когато всички получат възможност да бъдат част от тях.

Нови хоризонти

С Volkswagen ID. поставяме нови крайъгълни камъни в развитието си. За всеки от нас. Благодарение на бързо зареждащите се акумулаторни батерии с пробег до 550 km1 спокойно могат да се изминават и по-дълги отсечки без локални CO2 емисии. Без значение докъде ще ни доведе пътуването.

Ново измерение на динамиката

Никога досега да шофираш устойчиво и опазвайки околната среда не е било толкова вдъхновяващо. Ерата на електрическото ускорение вече започва - без никаква загуба на време за превключване на предавки, нито механично, нито автоматично. А с това електрическо ускорение започва и общият ни път към напълно автономното придвижване.

Още по-добре свързани

Да управляваш ID. е нещо много повече от обикновено шофиране. Интелигентна свързаност и най-модерни технологии те обучават, разговарят с теб и ти помагат за всичко, което изниква пред теб. ID. Volkswagen отваря вратата към една модерна, напълно лишена от локални вредни емисии електрическа мобилност, която дефинира по качествено нов начин връзката между водач и автомобил.

Стил за всеки начин на живот

Една напълно нова форма на мобилност: Volkswagen ID. представя различни типове превозни средства за всички потребности. Концепцията на вътрешния обем и интериора е насочена към бъдещето и още отсега показва как мобилността е замислена за пригоденост към изцяло автономното придвижване.

Регистрирайте се сега и бъдете с една крачка пред другите.

Получавайте регулярно новини по следните теми: ID.3 1ST, отново отворена регистрация и електрическа мобилност.

Това също може да ви заинтересува:

ID. Семейство

Като у дома навсякъде: ID. Buzz

Зареждане и пробег

Колко далече мога да стигна?

Технология

Нашата визия за електрическата мобилност: ID. Vizzion

1 Прогнозен пробег за преминаване през циклите по World harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) на изпитателен стенд (не се касае за сериен стандарт). Данните за пробег по WLTP могат да варират в зависимост от оборудването. Действителният пробег във всекидневието зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на функции за комфорт/допълнителни консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците/полезния торар, както и от топографията. В зависимост от профила на използване, около 80% процента от водачите трябва да могат да изминат между 230 и 330 км с малкия вариант за батерия (45 kWh нето), между 300 и 420 км със средния вариант за батерия  (58 kWh нето) и между 390 и 550 км с големия варант за батерия  (77 kWh нето) без да се налага да зареждат.