Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

ID.3

Начало на нещо ново

С ID.3 започва една нова, динамична ера в света на електрическата мобилност. Наелектризиращото представяне при шофиране се среща с авангардния дизайн и отличен за всекидневна употреба пробег. За хора, които търсят промяна. Бъдещето вече е тук. Заповядайте на борда.

Първи - от пръв поглед:
ексклузивната специална серия ID.3 1ST

Ексклузивните детайли ID.3 1ST показват още от пръв поглед кой е пръв: започвайки от 1ST емблемата и характерните задни колони на покрива, преминем през 1ST лайстната на волана и педалите с дизайн Play & Pause Design, и достигайки до специалния поздравителен образ на екрана Welcome Screen.

С няколко стъпки до вашия ексклузивен ID.3 1ST

Времето настъпи: сега можете да се регистрирате за специалния модел ID.3 1ST. И нещо още по-важно: така ще имате шанса да го притежавате преди всички останали!

Резервирай един от ексклузивните ID.3 1ST

• Бъди от първите, получили шанса да притежават  ID.3 1ST
• Осигури си твоето специално издание с ексклузивни дизайнерски елементи
• Получавай своевременно новини & ъпдейти за електрическата мобилност и за ID.3 1ST

ID.3 ви поздравява. Наелектризира ви. Отвежда ви по-далеч.

 

ID.Light

Наистина "smart": интелигентната концепция на светлините

 

Батерия & Пробег

Висока мощност. Бързо зареждане.

 

Поздрав

ID.3 казва "Здравей". С фарове.

Комфорт

ID.Light
AR Head-up дисплей
Панорамен покрив
Гласов асистент
ID.Light

Наистина интелигентна: интелигентната концепция на светлините

Системата ID.Light комуникира визуално с вас и в съчетание с предлаганата като опция навигационна система ви отвеждат по-лесно до зададената цел. Посредством премигваща светлина тя ви насочва към лентата, в която трябва да се престроите. Освен това тя ви предупреждава и ви помага да поправите грешката си в случай че се намирате в грешната лента. В случай че използвате гласовото командване, тя отговаря и със светлинен сигнал на гласовите ви команди. Когато излезете от вашия ID.3, системата ID.Light ви изпраща със специален сигнал с помощта на светлините.

AR Head-up-Display

Гледейте спокойно към бъдещето. И към пътя.

Предлаганият като опция AR Head-up-Display прожектира важни информации директно в зрителното ви поле на челното стъкло, помагайки ви да шофирате още по-спокойно. Например технологията ви показва накъде трябва да завиете или в коя лента да се престроите. Прожектираните върху челното стъкло данни изглеждат така, сякаш се сливат с асфалта пред вас. За още повече комфорт всеки ден.

Панорамен покрив

Приятна гледка: панорамният покрив

С огромната си остъклена площ, която се простира по площта на почти целия покрив, предлаганият като опция панорамен покрив е интересна гледка сам по себе си. Още по-хубавото: свободният поглед към небето. Потъмненото стъкло се грижи за приятни температури в купето, дори при силно слънцегреене.

Гласов асистент

Всичко е под контрол. С твоите команди.

Натискането на бутони по време на шофиране вече е в миналото. Концентрирайте вниманието си върху трафика и управлявайте с гласови команди например радиото, предлаганата като опция навигационна система или телефона. Кажете просто "Hallo ID." - и системата ще ви разбере.

е-технология

Батерии и зареждане
Ускорение
Зареждане
Батерии и зареждане

Висока мощност. Бързо зареждане.

Стигайте сутрин удобно до работа, след като преди това бързо сте закарали децата, а вечерта по обратния път - това не е проблем с едно зареждане. Всяка от предлаганите три версии за батерията на ID.3 се справя с лекота с подобни задачи. На ваше разположение са варианти с 45 кВтч, 58 кВтч или 77 кВтч. Благодарение на възможността за използване на бързозарядни станции, ID.3 може да се зареди достатъчно за изминаване на пробег от около 290 километра (според WLTP) в рамките на 30 минути при използване на зарядна мощност 100 кВт. А с голямата акумулаторна батерия (77 кВтч, нето) с пълен заряд можете да изминете до 550 километра.¹

¹ Прогнозен пробег по Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP) на изпитателен стенд. WLTP-пробегът за серийни модели автомобили може да варира в зависимост от оборудването. Действителният пробег във всекидневието варира в зависимост от стила на шофиране, скоростта, използването на допълнителни консуматори за комфорт, външната температура, броя на пътниците, допълнителния товар и топографията. В зависимост от потребителския профил около 80% от водачите трябва да могат да изминават между 230 и 330 км с малкия вариант батерията (45 кВтч, нето), между 300 и 420 км със средния вариант на батерията (58 кВтч, нето) и между 390 и 550 км с големия вариант на батерията (77 кВтч, нето), без необходимост от дозареждане.

Ускорение

Усещане за скорост от ново поколение

Мислите, че светофарите са нещо изнервящо? Не и в ID.3! Занапред ще ви бъде истинско удоволствие да потегляте от светофарите и да се ускорявате напред. Без превключване, без забавяне. Просто се ускорявате динамично и се възползвате от целия въртящ момент още при старт от място. Почувствайте електрическата мобилност на бъдещето по напълно нов начин, притиснати в седалките от мощното ускорение. Серийният модел се предлага в три варианта: с 45 кВтч* капацитет на акумулаторната батерия до 77 кВтч* (*нето).

Зареждане

Ускорява зареждането

Предимството на електрическите превозни средства: човек може да зарежда почти навсякъде - у дома с домакински ток, на предлагания като опция Wallbox, на паркинги със зарядни станции, при много от представителите на Volkswagen и други автомобилни представителства, както и на много бензиностанции - и възможностите се множат всеки ден. Това носи една нова гъвкавост на зареждането. Повече информация за зареждането ще откриете тук.

Дизайн

Поздрав
Отвън
Отвътре
Амбиентно осветление
Поздрав

Могат ли автомобилите да флиртуват? ID.3 може.

ID.3 ви разпознава, когато го доближите с ключа на предлаганата като опция система за безключов достъп и стартиране на автомобила "Keyless Advanced". Стилните, предлагани като опция LED-Matrix-фарове премигват за кратко, придавайки на ID.3 почти човешко излъчване. Системата ID.Light във вътрешността на автомобила ви кара да се чувствате като у дома си. При стартиране се чува тих звук, който ви подканя да потегляте. Когато излизате от ID.3, системата ID.Light ви изпраща със специален светлинен сигнал.

Отвън

По-малко конвенционален автомобил. Повече ID.

Придават футуристично излъчване на ID.3: предлаганите като опция предни LED-Matrix-фарове, които носят новото лого на Volkswagen и допълнителна светлинна ивица, обрачваща логото. Колкото футуристично започва дизайнът отпред, толкова авангардно завършва и отзад - пълна хармония на формите.

Отвътре

Е? Харесва ли ви интериора?

Съвършено новата визия продължава плавно и в интериора на автомобила. Футуристичен, комфортен и прегледен. Автомобилът ви изкушава с подканящи седалки, много място за краката, липса на централен тунел и голям Touch-дисплей; наред с това той разполага с ID.Light u амбиентно осветление, което можете да настройвате индивидуално.

Амбиентно осветление

Добър избор: приятни цветове за спокойно шофиране.

Придайте на вашия ID.3 повече индивидуалност. Можете да избирате между десет серийни цвята (30 възможни цвята като опция) и да придадете повече светлина на интериора. В областта на таблото, нишата за телефон (опция) и вратите. Топли или хладни цветове за интериорното осветление - изборът е изцяло ваш.

Повече за ID.3

ID.3 буди въодушевление със своето могъщо, интелигентно излъчване. Впечатлява водача, пътниците и публиката.

Готови ли сте за електрическа мобилност?

С нашия нов Volkswagen EV Check App можете да анализирате нуждите си при шофиране и да прецените дали сте готови за електрическата мобилност - както и кой от електрическите модели на Volkswagen е най-подходящ за вас.
Вашият персонален профил ще ви покаже например, ако шофирате новия ID.3, колко далеч можете да стигнете, колко ще Ви струва, къде е най-близката зарядна станция и колко време ще трае зареждането.
ID. 3 можете да откриете и през приложение посредством Augmented Reality. Звучи като идея от бъдещето - но е реалност още днес. Просто опитайте.

Завиване наляво или надясно?

Всички модели на Volkswagen

Искате да разгледате по-подробно? Тук ще откриете преглед на всички модели. Накрая ви остава единствено да изберете.

1 Само за пазарите, предлагащи 1 година електрическа мобилност.