Покажете на вашия Golf какво да прави. Направете жест с ръка.

Discover Pro

Искате да пуснете друга песен? Да промените настройки в системата? Да усилите осветлението? Няма проблем: предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" може да се управлява съвсем просто с помощта на жестове. Наред с това тя впечатлява с 25,4-сантиметров (10 инча) цветен екран, 3D-изображения на карти, осем високоговорителя, FM-радиоприемник, DVD-плеър (съвместим със MP3, AAC и WMA файлове), два слота за SD-карти, USB-порт и свързване с мобилен телефон с помощта на Bluetooth - като опция също е с гласово управление. Така по желание системата не оставя неизпълнени желания.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team