Новият Golf. Свързан със света.

We Connect

Новият Golf е вашият вход към дигиталния свят на Volkswagen: с пълни възможности за свързаност още от самото начало и с богат избор от функции We Connect. След първоначално активиране и регистрация на профил Volkswagen ID, вече е изключително просто и лесно да ползвате иновативни онлайн услуги и безплатни ъпдейти.

We Connect¹ прави вашето всекидневие не само по-приятно, но и по-комфортно. Технологията ви осигурява достъп до всичи важни информации за автомобила и предлага възможност за извикване на пътна помощ, Online-аларма или планиране на посещение в сервиз. Наред стова вие можете да използвате смартфона си като мобилен ключ за автомобила си и така да го отключвате и стартирате без да ползвате същинския ключ.2

1Използването на функционалността на We Connect извисква регистриране на Volkswagen ID потребителски профил, както и влизане в We Connect със съответвните потребителско име и парола. Наред с това е необходимо онлайн сключване на отделен We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За We Connect Plus вие разполагате с 90 дни след сключване на договора, за да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com и съответно да започнете да използвате заявените от вас услуги за съответния период от време.

2Само в комбинация с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" и в съчетание с We Connect App. Имате възможност за използването на два, активируеми в рамките на първите 4 години от сключването на We Connect договора мобилни ключа. Предаването на мобилния ключ на друго лице изисква проверка на идентичността на носителя на мобилния ключ посредством процедура на Volkswagen. След инсталирането на съвместим смартфон, мобилният ключ е валиден за период от една година, в зависимост от устройството.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team