В бързата лента на дигиталната магистрала

We Connect Plus

Целият свят от дигитални решения и услуги на Volkswagen пренася свързаността на новия Golf на по-високо ниво: Като опция We Connect Plus носи на борда на автомобила допълнителни интелигентни технологии. От интелигентна навигация с актуални предупреждения, през Mediа-Streaming и Webradio, до използването на смартфон за дистанционно управление на много от функциите в автомобила. За повече комфорт, повече забавления и информация в реално време.1

 

1Използването на функционалността на We Connect извисква регистриране на Volkswagen ID потребителски профил, както и влизане в We Connect със съответвните потребителско име и парола. Наред с това е необходимо онлайн сключване на отделен We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За We Connect Plus вие разполагате с 90 дни след сключване на договора, за да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com и съответно да започнете да използвате заявените от вас услуги за съответния период от време.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team