Инфотейнмънт и забавления за всеки момент

Wireless App-Connect

Предлаганата като опция технология App-Connect.1 позволява удобно използване на приложения и съдържание, в следствие на което музикални файлове, новини, карти или аудиокниги могат да се появяват директно на екрана на инфотейнмънт-системата и по този начин да не се налага да отклонявате вниманието си от пътя. Смартфонът ви може да бъде свързан с бордната система с помощта на три технологии: Apple CarPlayTM, Android AutoTM от Google и MirrorLink®. Особено приятна подробност: Apple CarPlayTM позволява и безжично свързване на смартфона при навигационните система "Discover Media" и "Discover Pro".

1App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне опасността от разсейване на водача, по време на шофиране могат да се стартират единствено специално сертифицирани за целта приложения. Моля също така да обърнете внимание на обстоятелството, че не всички приложения са съвместими с трите технологии, а самото използване на тези три технологии също може да варира в различните държави. Информация за съвместимостта на различни модели смартфони можете да откриете на адрес:  www.volkswagen.de/mobiltelefon and also additionally for
Apple CarPlay™ at https://www.apple.com/de/ios/carplay/,
for Android Auto™ at https://www.android.com/intl/de_de/auto/ and for MirrorLink® at https://mirrorlink.com/.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team