Може да познае какво има пред вас: Car2X

Автомобили, които комуникират помежду си, могат да направят трафика по-сигурен, да създават по-малко задръствания и да предупреждават своевременно за локални опасности. Серийната система за предупреждения по маршрута подпомага водача с полезни информации, като например за ремонти или проблеми по трасето. Комуникацията фукционира с помощта на Car2X-технология посредством WLAN (pWLAN).

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC с Car2X1-технология също подпомага водача с различни полезни информации и в рамките на възможностите на системата е в състояние и да се намесва активно в управлението на автомобила. Например при достигане до края на задръстване. С помощта на перманентния обмен на данни посредством WLAN (pWLAN).

1. Очаква се на по-късен етап.

Показаните тук автомобили и оборудвания е възможно да се отличават по определени детайли от актуалната гама на марката за съответни държави. Показани са също така оборудвания, които подлежат на допълнително заплащане. Моля, погледнете и нашия конфигуратор за удобен преглед на предлаганите към момента модели и оборудвания.

Данните не се отнасят към конкретен автомобил и не са част от оферта, а служат за сравнение между различни типове автомобили.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип