Golf GTD:

Колела

Изборът е изцяло ваш: джантите за новия Golf GTD събират погледите върху себе си и подобряват поведението на автомобила. При разработването на самите колела акцентът е поставен изцяло върху динамиката. Серийните 17-цолови джанти от лека сплав Curitiba са създадени специално за Golf GTD и в комбинация с гуми 225/45 R 17 носят със себе си сигурност, удоволствие от шофирането и редуциран дизайн. Същото се отнася и за 18-цоловите алуминиеви джанти Sevilla, респ. за 19-цоловите алуминиеви джанти Brescia и Santiago. Със своя по-голям диаметър те изглеждат още по-внушително и с контрастното си черно покритие имат особено благороден вид. Наред с това, те привличат погледите на наблюдателите към боядисаните в червено спирачни апарати. Без значение на кой вариант ще се спрете - изборът ви гарантирано ще бъде първокласен.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип