Облегнете се спокойно.

За да седите удобно и спокойно дори по време на дълги преходи: Golf GTD е серийно оборудван с регулируеми във височина спортни седалки с лумбална опора и джобове в гърбовете на облегалките. Тези седалки са радост не само за окото, но и за гърба ви. Текстилната тапицерия "Clark" е с карирана шарка и сиви шевове. Така във всеки един момент имате усещането, че седите в автомобил, който в еднаква степен обединява качество, спортен дух и пригоденост за всекидневна употреба. Още едно доказателство в тази насока: асиметрично разделените, сгъваеми облегалки на задната седалка.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип