Поддържа автомобила в правилната посока. И спазва дистанция спрямо останалите.

С "Travel Assist" вие имате на разположение една особено полезна асистираща система. С помощта на натискането на един бутон тази система ви осигурява високо ниво на комфорт*, тъй като е в състояние да ви подпомага при шофиране по изморителни и монотонни отсечки:

  • Специално на магистрала и по добре поддържани първокласни пътища "Travel Assist" е в състояние да поддържа посоката на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението напълно автоматично.
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG вие се придвижвате почти неусетно в задръстване или трафик от типа Stop-and-go.

* В рамките на възможностите на системата. Водачът трябва във всеки един момент да има готовност да поеме обратно контрола върху автомобила и в нито един момент не се освобождава от отговорността да управлява безопасно автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип