Golf GTD. Свързан със света.

Новият Golf GTD е вашият входен билет към света на дигиталните услуги на Volkswagen: разполагайки по желание с пълен набор от възможности за свързаност, вие имате на разположение услугите на We Connect¹⁾. След еднократно активиране и влизане в профила ви в Volkswagen ID вече е лесно като детска игра, при това безплатно, да използвате различни Online-услуги. 

We Connect1) We Connect¹⁾ прави ежедневието ви не само по-приятно, но и по-комфортно. По този начин вие получавате достъп до множество важни информации за автомобила и получавате допълнителен комфорт с функции като повикване на помощ в случай на авария, Online-защита срещу кражба и планиране на посещение в сервиз. Освен това можете да ползване своя смартфон като мобилен ключ и да отключвате и заключвате вашия Golf без да се налага да търсите ключа.2), 3)

Освен това с приложението We Connect App4) за вашия смартфон вие разполагате с всички важни данни за своя Golf GTE по всяко време: например можете съвсем лесно да проверявате оставащия пробег на автомобила или пък дали всички врати и прозорци са заключени. 

 

1) За използването на функционалностите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил и да влезете в системата с потребителско име и парола. Наред с това трябва да потвърдите и онлайн споразумение между вас и Volkswagen AG . За да използвате функциите през целия заявен период, е необходимо в срок от 90 дни да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com, за да можете да използвате безплатно услугите за целия период. 

2) Налично само в комбинация с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" и в съчетание с We Connect App. След активирането на функцията е възможно ползването на пет мобилни ключа за срок от 4 години след сключването на We Connect договора. Прехвърлянето на функцията мобилен ключ към друго устройство изисква удостоверяване на идентичността на потребителя посредством Volkswagen Ident процедура. След инсталирането на функцията на съвместим смартфон, мобилният ключ има годност от една година на съответното устройство.

3) Условията за използване на Mobile Key ще откриете тук:

https://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/komfort.html

4) За използването на безплатното приложение We Connect App е необходимо наличието на смартфон със съвместима операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с пренос на данни и съответен договор между вас и мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип