Ъпгрейт след покупката на автомобила? С Golf GTD сега това е възможно.

"We Upgrade"-функциите1 могат да бъдат активирани съвсем лесно от In-Car Shop в инфотейнмънт-системата на автомобила . По този начин могат да бъдат допълнително активирани например функции като "Light Assist", амбиентно осветление, автоматично регулиране на дистанцията ACC или App Connect. Конкретно предлаганият асортимент варира в зависимост от модела и от оборудването на съответния автомобил.

1. За използването на "We Upgrade"-функциите е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден договор We Connect, както и да се легитимирате като основен потребител, което на практика означава да свържете своя потребителски профил със съответен автомобил. Наличността на We Upgrade-функциите зависи от техническото оборудване и от хардуерната екипировка на автомобила.

Предлаганите за съответния автомобил "We Upgrade"-функции можете да разгледате като основен потребител в In-Car Shop. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип