Насладете се на спортен характер на високо равнище

Комбинираният прибор Digital Cockpit Pro (без изображение) показва на цветен екран с висока резолюция и диагонал 25,4 см (10 инча) данни, които са важни за вас. Това означава, че уредът може да показва напълно класически оборотомер и скоростомер. Приборите могат да бъдат допълнени например от навигационна карта, за да знаете винаги накъде отивате. Или пък може би ви се иска да видите с колко мощност разполагате в момента? Няма проблем - възможно е изобразяването на GTE-специфични спортни функции като въртящ момент, турбо динамична червена зона на оботомера, таймер за обиколки и налягане в турбокомпресора. Можете съвсем просто да конфигурирате дисплея така, че да показва каквото вие желаете.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип