Насладете се на спортен характер на високо равнище

Комбинираният прибор Digital Cockpit Pro (без изображение) показва на цветен екран с висока резолюция и диагонал 25,4 см (10 инча) данни, които са важни за вас. Това означава, че уредът може да показва напълно класически оборотомер и скоростомер. Приборите могат да бъдат допълнени например от навигационна карта, за да знаете винаги накъде отивате. Или пък може би ви се иска да видите с колко мощност разполагате в момента? Няма проблем - възможно е изобразяването на GTE-специфични спортни функции като въртящ момент, турбо динамична червена зона на оботомера, таймер за обиколки и налягане в турбокомпресора. Можете съвсем просто да конфигурирате дисплея така, че да показва каквото вие желаете.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team