Предлага и спортно-елегантно представяне.

Предната част на Golf GTE, с неговата затворена радиаторна решетка и синя лайстна, е синоним на бързина и аеродинамика. Синята линия продължава в динамично оформени LED фарове и хармонизира перфектно с емблемата на Volkswagen, зад която е и интегриран отвора за зареждане. Прогресивните С-образни LED дневни светлини интегрирани в бронята, както и всички LED компоненти, се характеризират с ниска вероятност от неизправност и минимална консумация на енергия.

Погледнат отстрани, страничните прагове привличат вниманието, които допринасят Golf GTE да стои визуално по-ниско на пътя.

Разбира се задната част на автомобила е също толкова спортна: задният спойлер съответства на цвета на автомобила, а долната му страна е лакирана в черен гланц. Двете хромирани ауспухови тръби в ляво под дифузoра, който впечатлява със своя спортен дизайн, в съчетание със здравата броня, оформя компактен и динамичен облик отзад на автомобила. Опционалните тъмночервени задни светлини с LED технология изглеждат много елегантни и предоставят забележително осветяване. Впечатляващият външен вид на автомобила се допълва от очертаното в синьо лого на Volkswagen между задните светлини.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf GTE