Останете спокойни и при натоварени пътища.

Поддържането на безопасно разстояние от предния автомобил е успокояващо докато шофирате в натоварен трафик. Автоматичният контрол на дистанцията ви помага точно в това.
ACC изчислява разстоянието и скоростта на превозните средства по пътя пред вас. В задръствания, системата се съчетава с DSG скоростната кутия с два съединителя, за да помага на вашия Golf GTE да спира и автоматично да продължава да се движи напред след това. В рамките на ограниченията на скоростта, ACC може да поддържа безопасно разстояние от предния автомобил при скорост до 210 км / ч.
Понякога се случва нещо непредвидено и се налага аварийно спиране. В такива случаи, серийната система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist може да ви бъде от полза. В рамките на ограниченията на скоростта, ще получите предупреждение, ако системата открие критична ситуация. В особено критични ситуации, системата може по този начин да ви съдейства при спиране или дори напълно автоматично да спре, за да намали скоростта преди евентуален сблъсък.
City Emergency Break може да се намеси, когато шофирате при ниски скорости в градски трафик, докато системата за разпознаване на пешеходци може да засече, в рамките на възможностите си, ако например пешеходец внезапно стъпи на пътя. Асистиращата система ви сигнализира чрез съответните предупреждения, подпомага спирането или спира напълно автоматично - винаги в рамките на възможностите на системата. В идеалния случай, това ще предотврати сблъсък или поне ще намали пораженията.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf GTE