VW Golf GTE: Телефонни разговори

 

За да не пропуснете нито един разговор и въпреки това да останете концентрирани върху трафика. Удобното телефониране по време на пътуване се осигурява от опционалните подготовки за автотелефон. Те предлагат особено високо качество на звука: благодарение на дигиталния гласов процесор, висококачествения микрофон на тавана и високоговорителите на автомобила. Връзката с външната антена осигурява оптимално приемане дори и при критично покритие на мобилната мрежа.

При варианта Comfort мобилният телефон се свързва с външната антена индуктивно, посредством средния подлакътник. Там мобилният ви телефон е защитен добре и си спестявате разходите за покупка на допълнителна стойка.

В Premium варианта е възможно разговорите, започнати извън автомобила, за бъдат пренесени чрез Bluetooth към устройството "Свободни ръце" - предпоставката за това е вашият мобилен телефон да е съвместим с Bluetooth® и да е оборудван с remote SIM Access Profile (rSAP). Управлението се извършва чрез гласови команди, мултифункционалния волан или Инфотейнмънт-системата. Като алтернатива можете да монтирате допълнителна SIM карта за пренос на данни към вашата Инфотейнмънт-система.

 

Още информация за подготовката за автотелефон от Volkswagen

 

 

Чрез приемането на пакетите с данни от Интернет, в зависимост от мобилнaта тарифа и особено, когато сте в чужбина, може да има допълнителни разходи (напр. такса за роуминг). Volkswagen Оригинални аксесоари препоръчва подписване на неограничен план за данни със съответния доставчик на мобилни услуги.

Close

Golf GTE Новото бързо.