Поддържа автомобила в правилната посока. И спазва дистанция спрямо останалите.

С "Travel Assist" вие имате на разположение една особено полезна асистираща система. С помощта на натискането на един бутон тази система ви осигурява високо ниво на комфорт*, тъй като е в състояние да ви подпомага при шофиране по изморителни и монотонни отсечки:

  • Специално на магистрала и по добре поддържани първокласни пътища "Travel Assist" е в състояние да поддържа посоката на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението напълно автоматично.
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG вие се придвижвате почти неусетно в задръстване или трафик от типа Stop-and-go.

* В рамките на възможностите на системата. Водачът трябва във всеки един момент да има готовност да поеме обратно контрола върху автомобила и в нито един момент не се освобождава от отговорността да управлява безопасно автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team