С висока скорост по дигиталната магистрала

Целият свят на дигиталните услуги на Volkswagen пренася свързаността на новия Golf GTE на едно качествено по-високо ниво: като опция We Connect Plus¹⁾ предлага допълнителни смартфон технологии, като например Media-Streaming и Webradio, както и възможността за използването на смартфона за управление на много от функциите в автомобила. С помощта на We Connect Plus пък получавате в допълнение интуитивно гласово разпознаване, бърз достъп до всички актуални информации, както и възможност да управлявате вашата навигационна система сигурно и лесно чрез гласови команди.

Благодарение на интелигентната навигационна система вие получавате актуални данни за трафика, за промени по маршрута и предупреждения за различен вид проблеми по пътя. Благодарение на Online-изчисляването на маршрута вие можете да реагирате гъвкаво на моментните условия и винаги да разчитате на намиране на най-подходящия за момента маршрут. Online-актуализирането на картите се грижи за това, вашите карти винаги да бъдат максимално актуални. А с актуалните данни за цените на горивата и свободните места за паркиране по пътя можете да бъдете напълно спокойни, докато шофирате.

Още за We Connect

1) За използването на функционалностите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил и да влезете в системата с потребителско име и парола. Наред с това трябва да потвърдите и онлайн споразумение между вас и Volkswagen AG . За да използвате функциите през целия заявен период, е необходимо в срок от 90 дни да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com, за да можете да използвате безплатно услугите за целия период. 

2) Условията за ползване на Streaming & Internet открийте тук: https://connect.volkswagen-we.com/bg_BG.html

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team