С висока скорост по дигиталната магистрала

Целият свят на дигиталните услуги на Volkswagen пренася свързаността на новия Golf GTE на едно качествено по-високо ниво: като опция We Connect Plus¹⁾ предлага допълнителни смартфон технологии, като например Media-Streaming и Webradio, както и възможността за използването на смартфона за управление на много от функциите в автомобила. С помощта на We Connect Plus пък получавате в допълнение интуитивно гласово разпознаване, бърз достъп до всички актуални информации, както и възможност да управлявате вашата навигационна система сигурно и лесно чрез гласови команди.

Благодарение на интелигентната навигационна система вие получавате актуални данни за трафика, за промени по маршрута и предупреждения за различен вид проблеми по пътя. Благодарение на Online-изчисляването на маршрута вие можете да реагирате гъвкаво на моментните условия и винаги да разчитате на намиране на най-подходящия за момента маршрут. Online-актуализирането на картите се грижи за това, вашите карти винаги да бъдат максимално актуални. А с актуалните данни за цените на горивата и свободните места за паркиране по пътя можете да бъдете напълно спокойни, докато шофирате.

Още за We Connect

1) За използването на функционалностите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил и да влезете в системата с потребителско име и парола. Наред с това трябва да потвърдите и онлайн споразумение между вас и Volkswagen AG . За да използвате функциите през целия заявен период, е необходимо в срок от 90 дни да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com, за да можете да използвате безплатно услугите за целия период. 

2) Условията за ползване на Streaming & Internet открийте тук: https://connect.volkswagen-we.com/bg_BG.html

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип