За да бъдете спокойни дори в нервна пътна обстановка.

В натоварен трафик винаги е успокояващо, когато спазвате достатъчна дистанция спрямо движещото се отпред превозно средство. Серийното автоматично регулиране на дистанцията ACC ви подпомага в тази насока.

ACC измерва скоростта и дистанцията на движещото се отпред превозно средство. В колона или в задръстване системата в комбинация с предлаганата като опция трансмисия с два съединителя DSG стопира вашия Golf GTI до състояние на пълен покой и е в състояние отново да потегля. В рамките на възможностите на системата, технологията може да поддържа автоматично дистанцията спрямо движещия се отпред обект при скорост на движение до 210 км/ч.

Понякога възникват неочавани ситуации, в които е необходимо да спрете аварийно. Именно в такива случаи системата за наблюдеуние на периметъра пред автомобила Front Assist е много полезна. В случай че в рамките на възможностите на системата бъде разпозната критична ситуация, вие бивате своевременно предупредени. В особено критични ситуации системата може да ви подпомогне при рязко спиране и дори да спре автомобила автоматично, за да намали скоростта при евентуален инцидент.

Функцията City еmegency brake се намесва в градски условия при ниска скорост на движение. Функцията за разпознаване на пешеходци разпознава кога на платното неочаквано се появява човек. Асистиращата система ви предупреждава своевременно, подпомага ви при спиране и дори спира автомобила автоматично - разбира се, винаги в рамките на възможностите на системата. По този начин в идеален случай могат да се предотвратяват инциденти, или поне да се намаляват последствията от тях.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team