За да виждате точно тези информации, които желаете.

С предлагания като опция Active Info Display вие се възползвате от предимствата на комбиниран инструмент с диагонал 31 см (12,3 инча), разположен на голям TFT-цветен дисплей.

С помощта на различни профили вие можете да избирате между определени акценти, които да бъдат показвани редом с класическите уреди като оборотомер, скоростомер и километраж. 

Въпросните профили могат да се избират съвсем лесно от мултифункционалния волан: според нуждите си например можете да избирате между детайлни данни за шофирането или оптично изображение на асистиращите системи за водача. В допълнение към това в кръглите уреди можете да избирате да се показват различни типове данни.

При инфотейнмънт-системата "Discover Media" вие можете да избирате дали в Active Info Display да виждате голямата навигационна карта на системата. С "Discover Pro" на ваше разположение са и двата основни изгледа на комбинирания прибор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team