Alexa на борда на Golf

Golf GTI Amazon Alexa

Amazon Alexa1) вече е на борда на автомобилите Volkswagen. За Вас това на практика означава, че можете да ползвате Alexa точно както сте свикнали у дома, само че на борда на Golf. Alexa може да Ви помага при планиране на срещи или при списъка с покупки. В главата Ви се върти определена песен? Тогава можете просто да поискате от Alexa да пусне заглавието през Amazon Music. Достатъчно е да заредите Alexa като безплатно приложение от типа In-Car App през онлайн-магазина във Вашия Golf.

1) Amazon, Alexa и всички принадлежащи логота и продукти са запазена марка на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Показаната Alexa-функция е вид Smart Home технология, като за използването на Alexa е необходимо да имате профил в Amazon. Volkswagen AG позволява достъп до клиентските данни на потребителя в автомобила от страна на Alexa, а базираните на облачна технология услуги на Alexa се предоставят от Amazon. За да използвате Alexa In-Car App в автомобил на Volkswagen, е необходимо да имате Volkswagen ID и We Connect договор, който включва гласово управление. Разходите за пренос на данни са за ваша сметка. Alexa In-Car App работи съгласно законовите разпоредби във Великобритания, Ирландия, Германия, Австрия, Италия, Испания и Франция. Дали Вашият автомобил покрива изискванията, можете да разберете от вашия дилър на Volkswagen. Alexa In-Car App се поддържа единствено за изброените държави, тъй като Amazon Alexa е налична именно за въпросните държави.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип