За да бъдете спокойни и по време на задръстване.

Предлаганият като опция асистент за задръстване използва определени функции като например автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за спазване на лентата на движение "Lane Assist", за да направи възможно комфортното автоматизирано придвижване в условия на задръстване. Така вашrят Golf GTI "Performance" следва превозното средство пред вас и борави автоматично с газта и спирачките. Едновременно с това автомобилът автоматично поддържа лентата на движение.

Предлаганият като опция Emergency Assist се намесва автоматично, когато независимо от подадените предупреждения не се отчете дейност от страна на водача. Системата прави възможното, за да предупреди останалите участници в движението посредством спирачни импулси, предупредителни сигнали и аварийни светлини, за потенциална опасност. В случай че водачът продължава да не реагира, системата предприема контролирано спиране на автомобила до състояние на пълен покой. По този начин в рамките на възможностите на системата се намалява вероятността от произшествие.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team