Ето как вашият Golf GTI ви помага при смяна на лентата и при отпаркиране.

Когато зад вас се приближава друго превозно средство, а вие не можете да го видите в огледалата, става дума за така нареченото мъртво поле. При смяна на лентата вие бивате подпомагани от предлагания като опция Blind Spot-сензор. При скорост на движение над 15 км/ч той ви предупреждава посредством LED-индикатор в страничното огледало на вашия Golf GTI "Performance" при наближаване на друго превозно средство. В случай че въпреки това подадете мигач в съответната посока, лампата започва да свети по-ярко и по-бързо, за да ви предупреди за наближаващата опасност.

В комбинация с асистента за лентата на движение "Lane Assist" Blind Spot-сензорът в рамките на възможностите на системата може да се намесва дори с коригиращ импулс в кормилната уредба.

Асистентът за отпаркиране в рамките на възможностите на системата ви подпомага при излизане от паркомясто на заден ход. С помощта на сензори в задната броня се следи за появата на обекти зад автомобила. В случай че странично зад вас наближи автомобил, велосипедист или пешеходец, системата ви предупреждава с акустичен сигнал и индикация в дисплея на инфотейнмънт-системата. В случай че не реагирате своевременно, с помощта на намеса в спирачната урезба системата се опитва да намали последствията от евентуален инцидент, а в оптимален случай да предотврати появата на такъв.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team