Пълна свързаност.

Предлаганият като опция Car-Net App-Connect ви позволява удобно да свържете своя смартфон с опционалното радио "Composition Media" или с предлаганите по желание навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин става възможно да управлявате избрани приложения от мобилното устройство през тъчскрийна на бордовата система. Но предимствата не се изчерпват само с по-лесното управление: много от приложенията могат да обработват предоставени от автомобила данни, за да ви предоставят допълнителни полезни или забавни функционалности.

Volkswagen предлага общо три технологии за свързване на мобилен телефон: MirrorLink™, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™. На адрес www.volkswagen.at/mobiltelefon можете да проверите с коя от трите предлагани системи е съвместим вашия модел смартфон. Моля да имате предвид, че някои от приложенията не са налични за всяка от трите технологии и в зависимост от конкретната държава е възможно да има определени разлики.

Още за App-Connect

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team