Бъдете винаги в крак с новостите на път.

Пакетът услуги Car-Net Guide & Inform е на ваше разположение като опция в комбинация с инфотейнмънт-системите Discover Media и Discover Pro. Благодарение на тази технология можете да ползвате актуални данни от интернет и да виждате в реално време къде се образуват задръствания и къде има свободни паркоместа. С помощта на търсенето на специални цели пък можете да откривате полезни обекти като например хотели, ресторанти или бензиностанции.

Повече информация за Car-Net

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team