Бъдете винаги в крак с новостите на път.

Пакетът услуги Car-Net Guide & Inform е на ваше разположение като опция в комбинация с инфотейнмънт-системите Discover Media и Discover Pro. Благодарение на тази технология можете да ползвате актуални данни от интернет и да виждате в реално време къде се образуват задръствания и къде има свободни паркоместа. С помощта на търсенето на специални цели пък можете да откривате полезни обекти като например хотели, ресторанти или бензиностанции.

Повече информация за Car-Net

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип