Разпознава какво може да се случи.

Golf GTI Car2X

Серийното предупреждение за опасности подпомага водача с полезни информации, като например, като например със своевременни уведомления за приближаване към ремонтиращи се участъци или превозни средства със специално предназначение. Комуникацията се осъществява посредством Car2X-технология през WiFi (pWiFi).

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC с Car2X-технология подпомага водача с различни полезни информации и в спешни случаи в рамките на възможностите на системата може активно да се намеси в управлението. Например при достигане на края на колона от спрели автомобили. Това се случва благодарение на постоянния обмен на данни през WiFi (pWiFi).

 

1. Възможно на по-късен етап.

Автомобилите и оборудването, показани на тази илюстрация, може да се различават в отделни детайли от текущата немска програма за доставка. На снимката е показано допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Моля, обърнете внимание и на нашия конфигуратор за преглед на наличните в момента модели и оборудване.

Информацията не се отнася за един автомобил и не е част от офертата, а служи само за сравнение на различните видове автомобили.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип