Наслаждавайте се на комфорт на високо ниво

Golf GTI Digital Cockpit Pro

Комбинираният инструмент Digital Cockpit Pro Ви показва серийно нацветен екран с висока резолюция и диагонал 25,4 см (10 инча)  всички данни, които са важни за Вас. Това означава, че можете да изберете и класически изглед с голям оборотомер и скоростомер. Контролните прибори могат да бъдат допълнени и от навигационна карта, за да знаете винаги накъде отивате. Или пък може би предпочитате да виждате с колко мощност разполагате? Няма проблем, GTD-специфичните спортни функции като въртящ момент, турбо, динамична червена зона на оборотомера, таймер за времена на обиколки и индикатор за налягането в турбокомпресора също са част от асортимента. На практика Вие можете сами да конфигурирате индивидуално дисплея така, че да показва именно данните, които Ви интересуват. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип