Насладете се на още повече мощност при пълен контрол.

Обичате завои? В такъв случай Golf GTI "Performance" е правилният избор за вас. Защото този модел разполага с блокаж на предния диференциал (VAQ), който стабилизира вашия Golf GTI "Performance" при загуба на сцепление. По този начин се наслаждавате на отличен контрол при спортно каране. И сякаш това не е достатъчно: автомобилът разполага с внушителните 180 кВт (245 к.с.), ускорява се за едва 6,2 секунди от 0 до 100 км/ч и развива максимална скорост от 250 км/ч (електронно ограничена) . Предните спирачки с 340-милиметрови дискове са щедро оразмерени и имат червени спирачни апарати с GTI-надпис.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team