Пътното платно остава оптимално осветено - независимо от насрещния трафик.

Случвало ли ви се е да бъдете заслепени от дългите светлини на идващ срещу вас автомобил? В такива случаи за кратко не виждате почти нищо, защото зрението не може да се адаптира толкова бързо от тъмно към свръхосветено. Предлаганото като опция автоматично управление на дългите светлини "Dynamic Light Assist" ви освобождава от ангажимента да превключвате между къси и дълги светлини. Защото при тъмнина и скорост над 60 км/ч дългите светлини се активират автоматично, а в рамките на възможностите на системата се прави необходимото, за да не се заслепяват останалите участници в движението. По този начин вие можете да шофирате постоянно на дълги светлини и да имате оптимално осветяване на пространството пред автомобила, без да заслепявате останалите на пътя.

Това е възможно благодарение на камерата, интегрирана във вътрешното огледало за задно виждане. Тя разпознава останалите участници в движението на пътя и предава информацията за тях към системата. На основата на тази информация определени сегменти в светлините биват временно потъмнени, за да се предотврати заслепяване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team