Почувствайте харизмата на една легенда.

Напълно естествено, дизайнът на Golf GTI "Performance" е вдъхновен от моторните спортове. Предната част с още по-тесни светлини, характерната структура на предната решетка тип пчелна пита, както и блестящо черните въздухозаборници категорично го определят като пряк наследник на класическия GTI. Хромираната лайстна с GTI-надпис в предната решетка се простира чак до фаровете и подчертава усещането за динамика. Въпросното усещане се подсилва още повече от оформената по спефичен маниер предна броня.

Спортното излъчване в страничния изглед е постигнато чрез разширените прагове, които придават на снишения към земята Golf GTI още по-атлетичен и приближен към асфалта вид, а на предните калници има GTI-надпис с лого.

Задницата се отличава с релефен дифузор в матово черно, в лявата част на който са интегрирани хромираните накрайници на изпускателната система, както и с боядисан в цвета на автомобила спойлер на задния капак. Нощем тъмночервените LED-задни светлини и LED-осветлението в областта на регистрационната табела прибавят допълнителен стилистичен акцент.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team