Насладете се на още повече мощност при пълен контрол.

Обичате завои? В такъв случай Golf GTI "Performance" е правилният избор за вас. Защото този модел разполага с блокаж на предния диференциал (VAQ), който стабилизира вашия Golf GTI "Performance" при загуба на сцепление. По този начин се наслаждавате на отличен контрол при спортно каране. И сякаш това не е достатъчно: автомобилът разполага с внушителните 180 кВт (245 к.с.), ускорява се за едва 6,2 секунди от 0 до 100 км/ч и развива максимална скорост от 250 км/ч (електронно ограничена) . Предните спирачки с 340-милиметрови дискове са щедро оразмерени и имат червени спирачни апарати с GTI-надпис.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип