Открийте една благородна състезателна атмосфера.

Pole-Position за интериорната атмосфера: Още с отварянето на вратата на водача ще останете очаровани от вида на осветената лайстна на прага. Когато заемете мястото си на регулируемата във височина спортна седалка с джоб от задната страна на облегалката и тапицерия от кариран текстил "Clark", моментално ще почувствате цялата мощ на автомобила в ръцете си: под формата на скосен от долната си страна кожен мултифункционален кожен волан с GTI-емблема и ръкохватка на скоростния лост, която по традиция наподобява на топка за голф.

По време на шофиране имате отличен поглед върху представянето на автомобила, благодарение на анимирания цветен дисплей на комбинирания контролен прибор зад волана. Също така можете да се наслаждавате и на GTI-специфичните инструменти, както и на централната конзола с нейните спортни декоративни апликации. Спортната атмосфера се допълва от педали от неръждаема стомана със специален релеф, които се отличават с прецизно дозиране при натиск, каквато по принцип можете да откриете единствено при състезателните автомобили.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team