Golf GTI Performance разполага със спортни седалки, които са култ сами по себе си. 

Едно модерно спортно купе като Golf GTI "Performance" дължи много на традициите зад себе си. Още първият Golf GTI, който се появява през 1976 година, разполага със седалки с карирана тапицерия с червени елементи. Днес тапицерията носи наименованието "Clark", отново е с кариран десен и има червени декоративни шевове.

Предните седалки могат да се регулират по височина, имат настройващи се лумбални опори и джобове в гърбовете на облегалките.Така във всеки един момент имате усещането, че седите в автомобил, който в еднаква степен обединява качество, спортен дух и пригоденост за всекидневна употреба. Още едно доказателство в тази насока: асиметрично разделените, сгъваеми облегалки на задната седалка.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип